Confidentialitate

Politica de confidentialitate

 

LETS INFORM SRL, in calitate de proprietar si administrator al www.timpdejoaca.ro respecta caracterul privat şi securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de comenzi on-line. SC LETS INFORM SRL este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarii de date cu caracter personal sub nr. 27066.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, LETS INFORM are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori, furnizori sau parteneri, un membru al familiei acestora ori o alta persoana.

In calitate de vizitator/utilizator al serviciilor site-ului www.timpdejoaca.ro, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si de a solicita stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la contact@timpdejoaca.ro.

Datele personale sunt furnizate de utilizatori in momentul crearii unui cont pe portal, abonarii la newsletter sau efectuarea unei comenzi, si vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Societatea nu va furniza niciunei terte parti datele personale ale utilizatorilor.

 

Scopul colectarii datelor

Scopul colectarii datelor pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator este oferirea in conditii optime a serviciilor asociate site-ului www.timpdejoaca.ro:

- prelucrarea comenzilor si facturarea serviciilor comandate

- participarea la concursuri si promotii

- transmiterea de oferte, mesaje publicitare si promotii privind activitatea www.timpdejoaca.ro si a tertilor cu care www.timpdejoaca.ro are relatii de orice natura

- transmiterea de informatii cu caracter adminstrativ privind activitatea www.timpdejoaca.ro.


Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu politica de confidentialitate a site-ului, nu ezitati sa ne contactati la adresa de mail contact@timpdejoaca.ro.