Despre noi

Joaca inseamna explorare, creativitate, invatare si aplicare. Joaca este instinctiva pentru copii – cu si prin joaca, un copil isi dezvolta abilitati sociale si cognitive, insuseste cunostinte noi, exploreaza mediul inconjurator, isi dezvolta creativitatea si imaginatia.

 

Timp de Joaca ofera ”instrumentele” pe care sa le oferim copilului, acele jocuri si jucarii prietenoase, durabile, realizate din materiale naturale si calde, cu oportunitati nenumarate de explorare: jocuri si jucarii educative si creative, carti care deschid porti spre imaginatie, materiale de explorat si de cercetat.

 

Incercam sa aducem aici, pe site, jocurile si jucariile menite sa deschida curiozitatea copiilor vostri, sa ii stimuleze cognitiv si sa le furnizeze informatie educativa si practica. Jocuri si jucarii de invatat, de explorat, de descoperit. Jocuri si jucarii pe care ni le dorim si pentru copiii nostri, acele jocuri care nu se demodeaza o data ce s-a consumat bateria, care nu obosesc prin zgomote si culori, si care insa pot fi primite cu bucurie si curiozitate de fiecare data.

 

Nu in ultimul rand, vrem sa va oferim Timp de Joaca - timp petrecut impreuna cu copilul intr-un mod creativ si explorator.