Plata si retur

Plata produselor

Puteti realiza plata produselor prin una din urmatoarele metode:

- plata ramburs direct la curier, la momentul preluarii coletului. Suma de plata va fi cea comunicata dupa confirmarea comenzii si reprezinta contravaloarea produselor comandate si a taxei de transport (pentru comenzi sub 169 lei).

- plata prin transfer bancar/ ordin de plata, in baza facturii emise de LETS INFORM SRL prin www.timpdejoaca.ro, factura ce va fi trimisa la adresa de email indicata de cumparator.

Detalii pentru transfer bancar:

- Cont deschis la ING BANK

- IBAN: RO40 INGB 0000 9999 0293 2113

- Titular cont: SC LETS INFORM SRL-D

- CUI: RO29923596


 

Retur produse

Daca doriti sa returnati un produs puteti face acest lucru in termen de 14 zile lucratoare de primirea coletului. Va rugam sa completati in intregime formularul de retur, urmand sa raspundem solicitarii dvs in termen de 3 zile, cu instructiuni de returnare.

Taxele/cheltuielile de returnare sunt suportate de catre cumparator. Returnarea produselor trebuie realizata prin serviciul de curierat; acceptam retur numai coletele care au taxa de transport preplatita. Nu acceptam produse returnate prin serviciul Posta Romana. Contravaloarea produselor returnate va fi rambursata in cel mult 20 de zile de la data primirii produselor.


 

Produsul returnat trebuie sa fie in forma si ambalajul originale, sau ambalate corespunzator, fara a fi deteriorat sau utilizat.